Podelitev priznanj in šola za žene

Turistično društvo Naklo je podelilo priznanja za najbolj urejene hiše in vrtove v Naklem in v sosednjih vaseh.

Nagrajenci z Alešem Kokaljem, predsednikom TD Naklo in županom Ivanom Megličem.

Za balkonsko cvetje so jih prijele družine Rumež s Cegelnice, Gale s Stare ceste v Naklem in Drinovec, po domače Čarmanova iz Strahinja.
Za urejene vrtove so jih prijele družine Štilec s Cegelnice, Zaletelj iz Ulice Valentina Vodnika v Naklem, Zupan s Cegelnice in Kalan z Okroglega.
Za gorenjske nageljne sta jih prijeli družini Pavlin, po domače Matijovčova iz Naklega in Triler, po domače Boštjanova z Okroglega.

Ljudski pevci Folklorne skupine Društva upokojencev iz Naklega.

V kulturnem programu so nastopili Ljudski pevci Folklorne skupine Društva upokojencev iz Naklega s pesmimi Pod rožnato planino, Rožic ne bom trgala in Vrtec ogradila bodem.
Predsednik Turističnega društva Naklo Aleš Kokalj je v kratkem nagovoru izpostavil lansko petinpetdeseto obletnico delovanja društva in primerjal število gostov po desetletjih v Naklem. Povedal je še, da trenutno društvo šteje že 83 članov in štiri častne člane.
Zbrane je pozdravil tudi naklanski župan Ivan Meglič, ki je turizmu v občini Naklo zaželel boljše čase.

Molierovo komedijo Šola za žene so odigrali igralci Loškega odra iz Škofje Loke.

Po končanem uradnem delu so igralci Loškega odra iz Škofje Loke odigrali komedijo Šola za žene. Napisal jo je Jean – Baptiste Poquelin Moliere, režiral pa Matija Milčinski.